fredag 31 augusti 2012

Tävlade!!

Min vän Annika och jag tävlade i Wordfeud. 
Den som förlorade skulle bjuda vinnaren på en drink!!
JAG VANN =)
Så igår var vi ute och drack en smaskig drink. 
Trevligt värre

Kram Nettan

onsdag 29 augusti 2012

Snurrigt värre!!

Dagen har ägnats åt solen. Var ute och låtit solens strålar värma.

Har bestämt mig att jag skulle engagera mig i mitt pensionssparande, så här om kvällen började jag med att leta efter koden till ppm. Oj vad jag fick leta hade massor av papper om pension hit och pension dit. Tillslut hittar jag en lapp med en kod på. Grrr då funkar inte koden så det var bara att lägga ner för kvällen. Idag kom den nya koden i brevlådan.

Så nu är jag snurrig i huvudet, det finns massor att läsa och tänka på, hög risk, låg risk, hur gammal man är vilken avgift man vill betala mm mm mm.
Har flippat mellan sidorna men vet inte om jag är speciellt klokare!!
Ja ja det får bli såhär så länge så får jag kanske byta igen senare det är ju som att spela på lotto

Kram Nettan

måndag 27 augusti 2012

Så olika det kan vara!!!

Idag har jag haft en hel del ärenden att göra!!
Hem och slänga i lite tvätt sen ner på stan. Inköp av en kofta åt min kära mamma som jag har lovat henne. Hoppas hon tycker den är lika fin som jag tycker.

Sen skulle jag gå till en av våra två hälsokost affärer för att köpa några tabletter som jag ska ha med mig på semestern för att slippa krånglig mage. Innan jag gick dit kollade jag deras hemsida och där fanns tabletterna att skicka efter men ville slippa frakten.
Förra året när jag var utomlands köpte jag dem i denna butiken!!
Kommer dit och fråga om de, då säger hon att det inte har den för butikens yta är så liten men jag kan få köpa några liknande fast där är fyra gånger fler tabletter än jag behöver och flera hundra kronor dyrare. Säger att de finns ju på deras hemsida jaha säger butiksbiträdet fnyker på näsan!!!
Då säger jag att då får jag gå till en annan butik så jag kan få lite bättre hjälp! I nästa hälsokost butik säger biträdet åh nej de har vi inte hemma men jag beställer så får du dem på onsdag.
Skillnad på service känslan =))

Var sedan ute och gick en lång runda i Brunnsparken, var så soligt och varmt.

Kram Nettan

söndag 26 augusti 2012

Helgens hitte på

Ojdå nu är det söndag. Igår var vi på stan en runda, kolla efter en bok jag läst om men hittade inte den. Men däremot hittade jag super super super snygga boots. Vill verkligen ha så det blir väl att jag shoppar loss denna veckan. Vi tog hann oxå med en fika så skönt ute och det känns som om det inte är så många 
"sitta ute i solen å fika dagar kvar". Så det är väl bara att passa på!!

På kvällen var jag ute och gick, hade sån magkatarr så jag behövde verkligen röra på mig. Sen kom Jessica, Niklas & Tilla på mys kväll. I one pieces i soffan med massor av gotte och Plura på TV, en lugn och trevlig kväll. Nu ska jag städa lite när Henke mekar och inte riktigt har tid att hitta på nåt. Men jag har massor att göra så det går ju ingen nöd på mig precis.

Nu börjar det närma sig, snart åker vi på semester =)

Kram Nettan

fredag 24 augusti 2012

Fredagsgott

Ikväll fick det bli en tallrik med smått & gott en plock tallrik kan man kanske kalla det. Ostar, kex, ölkorv mm och ett glas vin till det =)

onsdag 22 augusti 2012

Inget spännande precis

Då är det dax att skriva lite här. Det har väl inte hänt så mycket sen sist jag bloggade, men några rader ska jag väl knåpa ihop.
Det är mest jobb nu många möten och mycket som ska fixas i början på terminen, så jag är rätt seg om kvällarna. Sommaren håller i sig och jag gör mina dagliga motionsrundor lite svettigt i den rådande hettan som varit här några dagar.
Idag efter jobbet har det varit massor av tvätt att sköta och så har jag sett ett avsnitt av nystartade DALLAS.

Om en stund är et dax för möte sen är det nog kväll och då blir det väl inget mer vettigt gjort.
Längtar lite till vår stundande utflykt får väl berätta mer närmare.

Äsch detta blev inget kul inlägg men det har inte hänt så kul saker att skriva om, hoppas ni fortsätter att läsa ändå!!

Kram Nettan

måndag 20 augusti 2012

Leifs dag idag, GRATTIS!!

Augusti är en riktig kalas månad!!
Så nu drar jag på kalas

Tjingeling =)

söndag 19 augusti 2012

Sommar

Idag har vi varit på havet hela dagen. Det har varit riktig sommar värme idag. Passa på att njuta av solen snart är det säkert höst! Ligger på soffan och latar mig, känner hettan på mina kinder efter sol & saltstänk.

Kram Nettan

lördag 18 augusti 2012

Undra vad jag ska göra?

Ja då har både Henke & jag firat vår födelsedagar. Ett år klokare!!! Det är ju rätt praktiskt att fylla år så tätt då blir det ett kalas. Tycker ju det är sådär med att fira sin födelsedag, men tycker ju om att få presenter och att få ge bort presenter är ju minst lika kul!!

Igår kväll bjöd vi på ett litet "kak" kalas hade nog egentligen velat bjuda på middag men et får bli vidd ett senare tillfälle.

Åh va jag fick fina presenter. Tackar än en gång är super nöjd med allt =)))

Idag har jag haft sovmorgon, skönt. Ska nu sätta igång att städa lite sen ut på en lång motionsrunda. Hade ju egentligen velat vara med resten av familjen i Göteborg idag men det får bli en annan gång. De skulle ju mest åka karuseller och det är ju inte riktigt min grej.
Men saknar iallafall deras sällskap 

Kram Nettan

måndag 13 augusti 2012

Slut för denna gången!!

Nu var semestern slut men det är bara en månad tills det blir semester igen.

Helgen har bara försvunnit, vi har bakat och donat massor hemma. Så fort solen har visat sej har jag försökt bibehålla solbrännan, i söndags var det ju ljuvligt soligt & varmt. Just nu säger gubben på TV att det är ett högtryck på väg in, jippi. 

Vi var på loppis i Möljeryd och fyndade spetsgardiner och fina blommor.

Första dagen på jobbet gick bra men lite segt att somna igår kväll. Slutade tidigt idag så jag har motionerat och städat i em. Ikväll har jag gjort tårta med hallon & vit choklad. 

Kram Nettan

söndag 12 augusti 2012

fredag 10 augusti 2012

Fredagsmys

Henke har jobbat en vecka och jag slutar min semester. Så ikväll myser vi med skaldjur, vitlöksbröd och rosevin.

Kramar Nettan :-)

Just nu hund/katt vakt!!!

onsdag 8 augusti 2012

Mmmm doftar gott

Har bakat kolasnittar med saltstänk och doften sprider sig. Blir så sugen men nej, det blir inga kakor idag.

tisdag 7 augusti 2012

sista veckan

Då har sista veckan av min semester börjat. Henke började jobba igår, så denna veckan har jag semester själv. Igår tog jag det lugnt på förmiddagen kollade på OS. Sen var det dax för dagens motions runda i smått smått dugg regn men det var ändå varmt och skönt.

På kvällen var vi på Terassen med härliga goa vänner. Åt, drack och skvallrade hela kvällen.
Tack alla inblandade, det gör vi snart om!!!

Idag har jag varit ganska trött, så det är tur jag är ledig. Har mest slappat hela dagen. Nu står lasagnen i ugnen och jag väntar på att Henke ska sluta jobba

Får se vad resten av veckan har att erbjuda, men ska väl mesta njuta av lugnet.

Kram Nettan

måndag 6 augusti 2012

Shopping

 Vit topp med spets
Ballerina skor med en liten rosett

söndag 5 augusti 2012

På besök

Hittade denna söta igelkotten i trädgården.

fredag 3 augusti 2012

Vad har hänt sen sist!?

Då ska jag försöka berätta för er vad vi gjort i veckan. Vi försöker egentligen att göra ingenting på vår semester men det går sådär!!

Måndagen var jag en runda på stan med mamma. Hon shoppade och jag hittade ingenting men mysigt hade vi ändå!!
På kvällen samlade vi ihop hela familjen för en runda till polisen. Alla 6 behövde nya pass, det tog en stund men barnen väntade tålmodigt det avslutades med en milkshake =)

Tisdagen var jag hos Jessica och hade en härlig mysstund med Tilla. Hon är helt galen i min handväska, ska sitta i mitt knä med väskan och sen ska vi titta på allt som finns i den. Hon trycker ner hela huvudet i den och är hur lycklig som helst. När hon sen hitta mitt lypsyl eller läppstift då måste hon bara pröva lite!!!

Onsdagen körde Henke & jag ner mot skåne. Första stopp blev Arild, helt underbart där ett hus där skulle man ha. Satt i hamnen och åt glass sen lite sol på klipporna, där skulle vi kunnat stanna några dagar. Vi får åka dit igen. Gammalt & genuint samtidigt som det var nytt & lyxigt är min sammanfattning av Arild!!! Ska försöka lägga in lite bilder senare men min dator är lite krasslig och vi ska mecka den senare idag !!
Sen åkte vi vidare till Mölle, Höganäs & Väla i Helsingborg. Det blev lite shopping bilder kommer senare.

Torsdagen var det sol & bad. Hämtade våra pass sen grillade vi och drack rosevin i solen.

Fredag idag och jag har varit ute på en lång motionsrunda. Får se vad vi mer hittar på idag. Ikväll ska vi äta & dricka gott ute på stan!

Kram Nettan

onsdag 1 augusti 2012