söndag 12 juni 2011

Campinghelg!!

Oj oj vilken mysig helg det vart!!!

Fredagen hade vi bjudit hem Jessica, Niklas & Tilla på middag och mys. När de kom hade de husvagnen med sig och massor av växter till vår köksträdgård (eller vad man nu ska kalla det) och ett plommonträd. Vi firade vår 5-års dag med jordgubbs skumpa, mat och massor av vin. Spelade rappakalja, lyssnade på musik och skvallrade långt in på natten.

Lördagen hade vi massor att pyssla med, så det blev storhandling på Jem & Fix. Vi planterade vårt träd och resten av växterna. Jessica hittade stora fina rabarberblad så det fina gjutningar i betong. Vi pysslade och lekte med Tilla hela dagen och bestämde att de skulle sova över resten av helgen. Känns som om vi varit på semester hela helgen fast att vi varit hemma =)))

Idag söndag har vi motionerat en runda, åt våfflor i Silverforsens kaffe stuga. Vi och alla pensionärerna, mums vad det var gott. Nu har campinggästerna checkat ut med de har bokat plats till midsommar igen.

Tilla har i helgen tagit sina första steg. Hon har sovit inne hos mig & Henke i sina nya resesäng, den var väl inte så rolig att lägga sig i första kvällen men sen har det gått hur bra som helst. Skönt för Jessica & Niklas med lite sovmorgon, det kan de vara värda. Och att vi få mysa med henne i massor. Nästa helg kommer hon med sin resväska och ska sova över igen =)

Har tyvärr inte tagit så många foton med lägger ut några senare i veckan. Nu ska jag slappa en stund.

Puss Nettan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar