måndag 19 oktober 2009

Svininfluensan

"Säg nej till svininfluensavaccinet!
Om du inte vill bli sjukare, såklart. Orkar du fortfarande tänka?
Välkommen!
Hela Sveriges befolkning kommer att i slutet av detta år ha möjlighet att få vaccin mot svininfluensan. Just nu pågår ett massivt arbete runtom i länen. Varje medborgare ska ha tillgång till två doser. Det betyder att Sverige rustar för ungefär 18 miljoner doser. Och här är allt du behöver veta:

1. Vaccinering mot svininfluensa kan skada din hälsa allvarligt. Det finns inga tecken på att svininfluensan har utvecklats till en pandemi eller att den är i närheten så farlig som den framställs i media.Vaccinet är otestat, giftigt och extremt farligt för det mänskliga immunförsvaret.Kvicksilver finns i vaccinet trots att det tidigare förbjöds och är vetenskapligt bevisat mycket mycket skadligt.

2. Vaccinet säljs till svenska landsting av ett företag som heter GlaxoSmithKline som är känt för sin korruption och hänsynslösa metoder samt att de fullständigt ignorerar effekterna av vaccinerna och andra mediciner som de tjänar enorma summor på.

3. Företaget tar inte ansvar för eventuella biverkningar enligt ett avtal.

4. Det här med svininfluensa är inget nytt. 1976 varnade media och myndigheter i USA om svininfluensan och man blåste upp det till orimliga proportioner och sa att det skulle bli en pandemi om inte alla vaccinerade sig. Många gjorde det. Efteråt stämde 4000 amerikaner läkemedelsföretagen på biljoner p.ga. skadorna det orsakade. Skadorna var ofta neurologiska som i vissa fall ledde till förlamning. Ändå var dessa 4000 bara de som gick så långt som att stämma. Mörkertalet för skadorna kan man bara gissa sig till.

5. Vaccinet de tänker använda i den här massvaccineringen heter Pandemrix. Prototypvaccinet innehåller bland annat:Tiomersal (En form av kvicksilver)Kaliumklorid (Används oftast som en tredje substans vid en giftinjektion, en metod för avrättning. Det gör att hjärtat stannar när det går direkt in i blodet)På pandemrix produktresume nämns också en rad andra ämnen. Bland annat formaldehyd som är ett neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod m.m. Fosfater kväver alla former av vattenlevande djur och återfinns vanligast bland diskmedel för diskmaskiner och tvättmedel.

Om du inte tror på vad som står här, ta åtminstone reda på den andra sidan av saken innan du tar ett beslut som kommer att påverka resten av ditt liv. Mediadrevet ihop med läkemedelsindustrin kommer att promota svininfluensan och läkemedelsindustrin kommer att tjäna miljarder. TACK ALLA SOM HJÄLPER TILL ATT GRANSKA"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar