fredag 3 augusti 2012

Vad har hänt sen sist!?

Då ska jag försöka berätta för er vad vi gjort i veckan. Vi försöker egentligen att göra ingenting på vår semester men det går sådär!!

Måndagen var jag en runda på stan med mamma. Hon shoppade och jag hittade ingenting men mysigt hade vi ändå!!
På kvällen samlade vi ihop hela familjen för en runda till polisen. Alla 6 behövde nya pass, det tog en stund men barnen väntade tålmodigt det avslutades med en milkshake =)

Tisdagen var jag hos Jessica och hade en härlig mysstund med Tilla. Hon är helt galen i min handväska, ska sitta i mitt knä med väskan och sen ska vi titta på allt som finns i den. Hon trycker ner hela huvudet i den och är hur lycklig som helst. När hon sen hitta mitt lypsyl eller läppstift då måste hon bara pröva lite!!!

Onsdagen körde Henke & jag ner mot skåne. Första stopp blev Arild, helt underbart där ett hus där skulle man ha. Satt i hamnen och åt glass sen lite sol på klipporna, där skulle vi kunnat stanna några dagar. Vi får åka dit igen. Gammalt & genuint samtidigt som det var nytt & lyxigt är min sammanfattning av Arild!!! Ska försöka lägga in lite bilder senare men min dator är lite krasslig och vi ska mecka den senare idag !!
Sen åkte vi vidare till Mölle, Höganäs & Väla i Helsingborg. Det blev lite shopping bilder kommer senare.

Torsdagen var det sol & bad. Hämtade våra pass sen grillade vi och drack rosevin i solen.

Fredag idag och jag har varit ute på en lång motionsrunda. Får se vad vi mer hittar på idag. Ikväll ska vi äta & dricka gott ute på stan!

Kram Nettan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar